Fastfender 32 reviews

Deze reviews zijn afkomstig uit Amazon en vertaald vanuit het Engels

Captain G
5.0 uit 5 sterren
Beste fenderhangers die ik tegen ben gekomen
24 augustus 2018
Kleur: Wit
Na 40 jaar gevaren te hebben, ben ik eindelijk fender hangers tegen gekomen zorgen voor het gemakkelijk ophangen en verwijderen van fenders. Ik ben blij dat Amazon dit product aanbiedt tegenwoordig. Dit is mijn tweede paar; het eerste paar kwam direct van de fabrikant. Mijn vrouw kan niet meer knopen in verband met artritis en andere ophangsystemen zijn tevens een probleem voor haar gebleken. Deze hangers daarentegen zijn zo simpel met geen bewegende onderdelen en kan niet roesten. Perfect


Graps
4.0 uit 5 sterren
Niet volledig idoot-bestendig, maar werkt goed
14 juli 2017
Kleur: Zwart
Deze dingen werken, maar ik ben wel wat huiverig om ze te laten hangen voor langere periodes. Het touw is eens los gekomen van de touwklem bij het ophangen, dus moet je dat wel checken nadat je de fenders hebt opgehangen (wat een beetje het doel voorbij gaat)
1 persoon vond dit behulpzaam


Steve S
5.0 uit 5 sterren
Goed product. Was eerst een beetje sceptisch, maar ze werken uitstekend
11 juli 2017
Kleur: Blauw
Goed product. Was eerst een beetje sceptisch, maar ze werken uitstekend. Ik heb een catamaran van 52ft en de bovenste railing is 25mm. Dit product werkt zoals wordt beschreven. Snel, gemakkelijk te gebruiken en verstellen.
1 persoon vond dit behulpzaam


Toad Rabbit
4.0 uit 5 sterren
Ik heb het grotere model gekocht voor 30mm railing
10 juli 2018
Kleur: Blauw
Ik heb het grotere model gekocht voor 30mm railing. Ik zou alleen graag willen dat ze het gat en touwklem groter hadden gemaakt, zodat er grotere fenders en fendertouw gebruikt kunnen worden.


Renee_Rocks
5.0 uit 5 sterren
Maakt aanmeren gemakkelijker
21 juli 2018
Kleur: Wit
Makkelijk om de fenders te positioneren waar je ze nodig hebt. Gemakkelijk in hoogte te verstellen.


Amazon Customer
5.0 uit 5 sterren
Super handig!
6 maart 2017
Kleur: Zwart
Zo gemakkelijk in gebruik! Snel fenders ophangen zonder in tijdsnood te komen.
1 persoon vond dit behulpzaam


Edgardo E.
5.0 uit 5 sterren
Vijf sterren
3 december 2016
Kleur: Wit
Werkt zeer goed!
1 persoon vond dit behulpzaam


Amazon Customer
5.0 uit 5 sterren
Vijf sterren
27 april 2017
Kleur: Blauw
Uitstekend
1 persoon vond dit behulpzaam


Craig Pepin-Donat
5.0 uit 5 sterren
Geweldig
8 september 2016
Kleur: Zwart
De beste ooit. Super makkelijk in gebruik
1 persoon vond dit behulpzaam


Amazon Customer
5.0 uit 5 sterren
Goed idee, uitstekende uitvoering
14 juni 2018
Kleur: Zwart
Geweldig product. Goed idee, uitstekende uitvoering.


Amazon Customer
5.0 uit 5 sterren
Gemakkelijk te gebruiken
29 augustus 2016
Kleur: Zwart
Deze hangers werken goed op mijn Bayliner Ciera. Makkelijk te bevestigen en te verwijderen over de hele railing
1 persoon vond dit behulpzaam.


Annonymous
4.0 uit 5 sterren
Erg goed product. Makkelijk op te hangen en te verstellen
30 oktober 2017
Kleur: Zwart
Erg goed product. Makkelijk op te hangen en te verstellen. Nadat je het touw door de Fastfender hebt gehaald, plaats dan een klein knoopje aan het eind van het fendertouw. Mocht het touw loslaten, dan verlies je de fender niet. Ik zou 5 sterren gegeven hebben, als het product goedkoper was geweest.


Steve
5.0 uit 5 sterren
Hoge kwaliteit, werkt erg goed
7 augustus 2017
Kleur: Wit
Deze haken werken perfect! Makkelijk in gebruik, sterk en het lijkt van uitstekende kwaliteit te zijn.


Dorian Rich
4.0 uit 5 sterren.
Vier sterren
27 juni 2018
Kleur: Wit
Werkt goed


Pamela Whittington
5.0 uit 5 sterren
Ik raad deze aan
12 december 2016
Kleur: Zwart
Werkt zoals beschreven. Ik raad deze aan.
2 personen vonden dit behulpzaam


Kevin L Leonard
5.0 uit 5 sterren
Werkt uitstekend
19 juli 2016
Kleur: Wit
Precies zoals ze worden beschreven, makkelijk op te hangen, te verwijderen en in hoogte te verstellen van de fender. Veel beter dan een mastworp
One person found this helpful


Scott
5.0 uit 5 sterren
Werken uitstekend
2 juli 2017
Kleur: Blauw
Werken uitstekend. Beste fenderhanger op de markt. Ik heb ze allemaal geprobeerd. Super gemakkelijk om te bevestigen en te verwijderen.


pkccheli
4.0 uit 5 sterren
Vier sterren
28 oktober 2015
Kleur: Wit
Ik vind ze erg tof, maar wel aan de dure kant.
2 mensen vonden dit behulpzaam


Amazon Customer
5.0 uit 5 sterren
Deze werken super. Ze zorgen voor snelle en veilige bevestiging
11 september 2017
Kleur: Wit
Deze werken super. Ze zorgen voor snelle en veilige bevestiging.


Amazon Customer
5.0 uit 5 sterren
Perfecte oplossing!
5 september 2016
Kleur: Wit
Werkt uitstekend! Snel en makkelijk fenders bevestigen en opbergen.
1 persoon vond dit behulpzaam


Margaret Sweeney
3.0 uit 5 sterren
Three Stars
1 augustus 2017
Kleur: Wit
Ik vind de werking heerlijk, maar ze zijn een beetje te groot.


Dan Hecht
5.0 uit 5 sterren
Vijf sterren
4 december 2016
Kleur: Wit
Beste fenderhanger die ik heb gehad in 50 jaar. Doet alles wat er wordt gezegd
1 persoon vond dit behulpzaam


Justin W. Jones
5.0 uit 5 sterren
Vijf sterren
3 oktober 2015
Kleur: Zwart
Tof product, super makkelijk in gebruik!
1 persoon vond dit behulpzaam


Fastfender gebruikers aan het woord